Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Zoek Evenementen

Evenement Views Navigation

Evenementen Search

april 2021

Online training: Absolution ingrediëntentraining 6-4-21

6 april @ 13:00 - 14:30
online training Nederland
Gratis

In een online training van maximaal 1,5 uur behandelen alles over ingrediënten van Absolution. Voor iedereen die meer wil weten over ingrediënten. Tijdens deze training krijgt u uitleg over ingrediënten en wordt er ingegaan op wat ze doen voor de huid. Dan wordt ook duidelijk welke ingrediënten u juist niet in een product wilt hebben én waarom. Als u zich aanmeldt voor deelname, sturen we u een link waarmee u kunt inloggen. U hoeft hiervoor alleen maar Microsoft Teams te…

Meer weten »

Online training: De Absolution filosofie en alle reinigingsproducten 12-4-21

12 april @ 09:30 - 11:00
online training Nederland
Gratis 11 plekken beschikbaar

In een online training van maximaal 1,5 uur krijgt u alle informatie over het concept Absolution. We behandelen tevens alle reinigingsproducten van Absolution. Als u zich aanmeldt voor deelname, sturen we u een link waarmee u kunt inloggen. U hoeft hiervoor alleen maar Microsoft Teams te downloaden.

Meer weten »

Online training: alle Absolution cremes en maskers 13-4-21

13 april @ 13:30 - 15:00
online training Nederland
Gratis 10 plekken beschikbaar

In een online training van maximaal 1,5 uur behandelen alle creams, maskers etc. van Absolution. Als u zich aanmeldt voor deelname, sturen we u een link waarmee u kunt inloggen. U hoeft hiervoor alleen maar Microsoft Teams te downloaden.

Meer weten »

Online training: Absolution boosters en ampullen 14-4-21

14 april @ 09:30 - 11:00
online training Nederland
Gratis 10 plekken beschikbaar

In een online training van maximaal 1,5 uur behandelen alle boosters en ampullen van Absolution. Als u zich aanmeldt voor deelname, sturen we u een link waarmee u kunt inloggen. U hoeft hiervoor alleen maar Microsoft Teams te downloaden.

Meer weten »

Online training: Absolution Body 19-4-21

19 april @ 09:30 - 11:00
online training Nederland
Gratis 11 plekken beschikbaar

In een online training van maximaal 1,5 uur behandelen alle bodyproducten van Absolution. Als u zich aanmeldt voor deelname, sturen we u een link waarmee u kunt inloggen. U hoeft hiervoor alleen maar Microsoft Teams te downloaden.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
0

Je winkelwagen